Fatta Galoppen

Har tyckt det hela mitt liv... ;__;

Vi failar på disco

Jag har vridit armen som om den inte går att böja, All ser ut som att hon är på väg att sprina till mig när jag behöver hjälp, och Brownie borde gå på WC ;__;

FPC på G!

Väntar på FPC nu, efter kanske vi ska ha "Kusliga picknicken med MW" vid valedalesjön, men får se hur det går med den.
Du kanske undrar?

Hur det var med midsommarfesten med MW? Ehh joo, jag hamnade logga ut efter 20 minuter så jag vet inte ;__;
 

Bidrag till Tinnis tävling

Sorry!

Sorry för grymt dålig bloggning idag, hade fullt upp med några vänner på morgonen och hann inte blogga, sen efter maten åkte vi till stan' och for på nöjesfält hela dagen, så jag har inte hinnit blogga ...
Men en sak vill jag säga, bloggen kommer ALLTID ha paus på söndagar och torsdagar, så imorgon är det dax för en söndagspaus, men du kan ju bläddra i mina gammla inlägg och så kan du kommentera, jag gilla kommentarer, och så svarar jag gärna på kommentarerna :)
 
(P.S: Nytt Xoxo!

ZOOEE!

Foto: IIIINGRIIIIID 8D
BFF FOREVER ZOE! LUV U!

DAFUQ

HAHAHA TYPICAL SVENSK HUMOR!

Ang buggar...

Många gillar att bugga och sätter ut det på sina bloggar, men kom ihåg att buggar förstår spelet. En dag när alla sysslar med buggar kommer våra karaktärer gå sönder och landskapet förstöras, och det vill vi ju inte. Så om du kan en bugg så ska du skicka den till supporten så de kan ta bort den så det inte är någon risk att vårt karaktärer är söndriga nästa gång vi loggar in. Det kanske är kul att inte sitta i sadeln med megalånga tyglar, eller kanske att göra sin friser brun? Men heldre har man väl en hel karaktär än en brun friser?
 
Jag hoppas du förstår & skickar till sss om du vet om en.

Söndrig shopp

Hörnet på shoppen har gått sönder 8D

Pratar roligt

Min pratbubla blev lite failad när jag åt grönsakspajen. Jag har nog "Hål i hakan" när orden slinker ut på dentdär viset... Får väl gå till veterinären. Men jag vet väl inte om veterinären har specialcerat sig på hål i hakan när man pratar eftersom att djur inte pratar...

Hiss & Diss

Det var jättesvårt att välja "Diss" eftersom att många saker inte var riktigt fina, men till sisst vlade jag venusbyxorna,de ser ut att vara alldeles för många gånger tvättade. Jag valde rosa bergsjacka som hiss eftersom att jag gilla den lilaskiftande färgen och rosetten, jag har alldtid gillat den modellen. Om du undrar varför jag har Bella så är svaret att jag skulle välja DC gubben, men sen nästa dag då jag rider dit står en vanlig shopptant och skriker "KÖP KÖP KÖÖÖÖÖP!!!" då blev jag lite rädd, vad ska Mario säga? Nåja, heldre en vanlig tant än en gammal gumma eller en ond kråka :)

Mitt bidrag

Detdär är mitt bidrag till sso's FB sida när de skulle göra ett album ☻
Hoppas den kommer med! Men egentligen tror jag att jag kommer på första sidan eftersom att jag skickade in min bild först... :D

Wiihuu!!

Hi everyone!
We are doing a special Midsummer Friday tomorrow! Put on your favorite summer outfit, gather around the Midsummer Pole, and dance the Little Frog Dance with all your friends! Take screenshots and upload them here on Facebook and we'll make a pretty summer album!
Vad kul att de ska ha en midsommarfest!
 

Vad växer här?

Någon ny planta på Jorvik? Kokkofjolla blomman? Tisseltassel busken? Vad vet jag. Men någonting liknande, hoppas Felix kommer odla fram den i framtiden!

Ny funktion?

Är detta en ny funktion eller är det bara denhär gången? Men jag tyckte att det var en jätte smidig funktion iallafall!
(Bilden är tagen från Ellens blogg onlinejorvik.blogg.se, tack tack för din underbara blogg Ellen! ☻)

Fyfawn... *BILDBOMB*

Haha! På en dag har jag lagt in totlalt 15 inlägg idag! (om man räknar med dethär da xD)
Så kanske det räcker? Men nåja, det kanske är kul att se att bloggen har uppdaterats nästan en gån i timmer på en dag! Men haha, ska bjuda på en bildbomb, Enyoy with popcorn!
 
Aja, den bildbomben blev inte så stor, men åtminståne några bilder blev det ju. Men alla är gammla bilder som jag bara rotade fram ur mitt proppfulla bildbibliotek x)

Opp på topp!

Äntligen går BellaDonna upp i level! Det kändes som år sen sist! Men tio levlar till ännu -.-

Vet du?

Om du har sett på min gammla blogg kanske du har sett att jag har en Facebook sida som heter Ingrid Longberg, ta gärna kontakt med mig där! Jag snackar så tangentborde ramlar av och jag hoppas att du är lika dan ^^ men seriöst! Om du har en FB sida till din sso sida, ta kontakt! Jag blir så glad då jag hör att någon läser min blogg!

( '-' )

Jag sitter i soffan och spelar och bloggar, min lillebror ser på Spirit, men guud vilken sorglig film det är! Fast den är tecknad och 100% fake kan man börja gråta! '-' -.-

Nytt "Xoxo"?

Hajj! Funderat på att göra ett nytt "Xoxo Ingrid" då jag inte har paint på mitt windows 8 så finns det inte men nu när jag är hos mommo kan jag ju göra ett då hon har windows 7! Här är några alternativ:
Alternativ nr.1
Alternativ nr.2
Eller alternativ nr.3
 
Kommentera!
 

---

 
 

Just snyggt

Fint BellaDonna! Ska du fortsätta på danskurerna?

VARNING!

Blogg.se har massor med reklam mellan inlägglna, om det står att du är den 999:nde besökaren, klicka inte på det! Min kompis irl blev med om att hon hamnade betala 360 kronor för att hon hade klickat där för många gånger, det är inget skämt! Tro inte på sånt reklam, tack! ☻

LOL

Jag bara redi SGB när jag såg att jag kunde dansa där, och då fick jag en idé...
Känner du igen det där irl? Det gör jag x)

Aww... ☻

Igår gjorde jag ett FGC, då tog jag min första medalj någonsinn! Jag var i grupp 3 och Dante sprang som aldrig förr! Jag var fjärde när vi red upp för backen med rullande ved, då trodde jag att allt var förlorat, men då rider den som var andra in i höbalsväggen och jag kommer in i mål som trea! YEEEEEEES!!!!!!
Tänk att det skulle vara just FG, deras medalj är finast ☻

Blää..

Blä på dig själv Kristina! xD
Nästan alla på hela WE serven står och dansar på Everwindfälten, annars är det tomt överallt. De flesta står på bordet och hoppar i maten, men det undviker jag, jag vill inte smutsa ner mina fina nya vita diskoskor, helt enkelt. Just ja, Woopsie, jag glömmde göra en länk till Avdotias blogg, men nu har ni den!
 

Vi dansar små grodorna

Jag och Avdotia dansar smågrodorna uppe på en kulle x)
 
 

Tidigt Disco

 
 

O_O

Hon dansar på sin frieser, stackaren....
 
 

Hej och välkommen!

Välkommen till starstablefame! Jag hoppas att du kommer gilla bloggen, den är rätt så ny, och jag hoppas att jag ska bli populär tackvare bloggen ☻
Tacktack för att sso finns!!!
 
 

Star Stable Fame

Ingrid Longberg

RSS 2.0